Derulam proiecte complete de recrutare si selectie pentru posturi specializate sau roluri de management. In functie de nevoile organizatiei client folosim metode simple si eficiente pentru a-i identifica pe candidatii adecvati atat postului, cat si mediului de lucru in care vor trebui sa se integreze rapid pentru a putea contribui la atingerea obiectivelor organizationale. Folosim atat metodele clasice de identificare a candidatilor potriviti cat si platformele online, abordarea directa sau folosim propria retea de contacte. In permanenta analizam piata muncii si identificam cu usurinta sursele potrivite de candidate in functie de competentele pe care le urmarim si industriile pentru care lucram.

Cunoaștem piața muncii prin perspectiva a peste 250 de proiecte de recrutare derulate pentru industrii și poziții în structuri globale sau locale din România și alte țări precum Marea Britanie, Polonia sau Germania. Am contribuit la dezvoltarea a numeroase centre globale de servicii pentru care am recrutat directori/manageri și specialisti în domenii ca: Financiar, IT, Achiziții, Legal, Resurse Umane.

Pentru candidați

In sectiunea contact  vei gasi datele necesare transmiterii CV-ului tau. De indata ce ne trimiti CVul tau, consultantii nostri il vor analiza iar datele esentiale vor fi pastrate in baza noastra de date, fiind considerate confidentiale.

In masura in care exista compatibilitate intre cerintele postului pentru care recrutam si cunostintele, respectiv experienta ta, te vom contacta.

Recomandam cele doua cursuri din zona de ‘Recrutare si selectie’ care se adreseaza specialistilor in managementul resurse umane si managerilor, sefilor de departament care iau decizii de angajare:

  • Tehnici de Intervievare
  • Centrul de evaluare

Pentru candidati, consultantii nostri va ofera servicii de consiliere in cariera; in sectiunea Cariera ta veti afla cum puteti intra in legatura cu ei.

Va multumim pentru increderea acordata!