Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.hrsmartview.ro

1. TERMENI LEGALI

S.C. HR SmartView Consulting S.R.L detine si administreaza in conditiile legii pagina web accesibila la adresa www.hrsmartview.ro, prin intermediul careia sunt prezentate date si informatii despre serviciile furnizate, precum si diverse materiale publicate in scopul promovarii companiei sau pentru indeplinirea unor obligatii legale.

HR SmartView Consulting nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nicio actiune desfasurata de utilizatori in baza informatiilor publicate pe site. Informatiile si materialele sunt publicate exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma, negenerand in sarcina companiei nicio obligatie contractuala. Utilizatorii site-ului care doresc informatii detaliate privind oferta HR SmartView Consulting sunt rugati sa ia legatura cu noi prin completarea formularului de contact prezent pe site sau folosind datele afisate la rubrica CONTACT.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri, elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a HR SmartView Consulting si este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.hrsmartview.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis sub nicio forma, inclusiv electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor HR SmartView Consulting.

Utilizarea site-ului www.hrsmartview.ro implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor prezentate mai sus.

2. PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

S.C. HR SmartView Consulting S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 18295.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, HR SmartView Consulting are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Va informam ca pagina hrsmartview.ro este destinata exclusiv prezentarii servicilor oferite de S.C. HR SmartView Consulting S.R.L. si nu stocheaza sub nicio forma date personale ale vizitatorilor asa cum sunt definite acestea in Regulamentul European privind protectia datelor (EU GDPR) aprobat oficial în 27 aprilie 2016 și intrat în vigoare în 25 mai 2018 pe întreg continentul european. De asemenea, acest site nu utilizeaza cookies in afara celor necesare pentru a-l face utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate.

Datele personale incarcate in mod voluntar de vizitatorii paginii noastre in sectiunea ”Contact” nu sunt stocate in mediul online si nu sunt utilizate in scop de reclama, marketing, publicitate si comunicatii electronice. Totodata, datele personale furnizate de utilizatori nu sunt oferite unor terte persoane/entitati juridice, acestea fiind folosite de compania noastra doar pentru a intra in legatura cu persoanele interesate de serviciile furnizate de companie sau in scopul selectiei si plasarii fortei de munca.

Informatiile cu caracter personal transmise in mod voluntar catre compania noastra prin intermediul paginii hrsmarview.ro  pot fi comunicate doar catre angajator/potential angajator si/sau catre alte agentii de selectie si plasare a fortei de munca si doar dupa obtinerea in prealabil a acceptului expilcit de transmitere din partea persoanei vizate. Oportunitatea transmiterii datelor personale catre entitatile enumerate mai sus se stabileste de comun acord si prin dialog nemijlocit între un reprezentant al companiei noastre și titularul acestor date, nefiind sub nicio forma o decizie unilaterala a HR Smartview Consulting.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a va adresa justiţiei.

Totodata, aveţi dreptul sa va opuneţi prelucrarii datelor personale care va privesc şi sa solicitaţi ştergerea lor din bazele de date ale companiei. In acest caz, sunteti de acord ca stergerea datelor personale va determina imposibilitatea de a beneficia in totalitate de serviciile oferite de HR SmartView Consulting.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteţi adresa cu o cerere scrisa la sediul firmei sau prin e-mail la adresa office@hrsmartview.ro.