Language Tower

Din 2014 furnizam cursuri de limba engleza generala pentru copii si adulti, cursuri de limba engleza pentru specialistii HR si cursuri de limba romana pentru straini. Cursurile sunt sustinute de profesori de limba romana si engleza, absolventi ai Universitatii Bucuresti, nivel de engleza certificat C2 si cu experienta de predare.

Inscrieri se fac tot timpul anului, atat pentru cursurile in clasa cat si pentru cele online desfasurate cu profesorii nostri. In aceasta perioada recomandam ca lectiile sa se desfasoare online. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la info@languagetower.ro sau la 0725 52 51 50.

Cursuri de limba engleză pentru adulti

Poti alege cursul care ti se potriveste dintre: curs individual (160 lei sedinta de 100 min), semi-individual (2 participanti, 90 lei/participant lectia de 100 de min) sau de grup (maxim 4 participanti, 60 lei lectia de 100 de min). Cursurile se desfasoara on-line cu profesorii nostri sau la sediul din Intrarea Catedrei nr 27.
  • Organizam cursuri de limba engleza pentru adulti pentru orice nivel: A1, A2, B1, B2, C1, C2. Modulele urmaresc cresterea increderii in folosirea limbii engleze in viata de zi cu zi sau la serviciu. De asemenea, pregatim cursantii prin cursuri intensive si personalizate in vedrea obtinerii certificarilor Cambridge.
  • Am dezvoltat o abordare pedagogica care tine cont de toti factorii care ar putea influenta asimilarea informatiilor in procesul de invatare a unei limbi straine de catre un adult si urmarim progresul pe toate cele patru competente de cunoastere a unei limbi straine (vorbire, scriere, ascultare si citire).
  • Concepem programe de training ca raspuns la cerintele companiilor de imbunatatire a cunostintelor de limba engleza in randul angajatilor. Planul fiecarui curs este adaptat nevoilor și cerintelor clientului iar profesorii sunt flexibili și adaptabili.
  • Profesorii nostri sunt unii dintre cei mai buni in domeniu si preocupati de tot ceea ce este nou in domeniul lor. Sunt pasionati de ceea ce fac, iar scopul lor este de a le facilita cursantilor prin metode moderne intelegerea si invatarea unei limbi straine. Modul de predare pe care il abordam este interactiv, bazat pe comunicare continua.

Romanian for foreigners

Our classes of Romanian for foreigners take place in the classroom or on-line, live with professors of Romanian who teach and follow up on the progress that the students make. You can choose the format that fits you best: individual lesson (25 eur/hour including 10 min break), semi-individual lesson with two participants (17 eur/hour/participant, including 10 min break) and group lessons (max 4 participants, 12 eur/participant/hour, including 10 min break).

The course modules cover a variety of language topics, focusing on the elements of communication.

Each lesson covers different aspects of reading, speaking, listening and writing in line with the description of level progression of the European Language Framework (A1, A2, B1, B2, C1).

Registrations take place during the entire year. For more information contact us at info@languagetower.ro.

Cursuri de engleză scolari si liceeni

Obținere certificări Cambridge nivel A2, B1, B2, C1

Ne adresam elevilor de gimnaziu si de liceu care studiaza limba engleza in vederea obtinerii certificarilor Cambridge (KET, PET, FCE, CAE).

Poti alege formatul care ti se potriveste dintre: curs individual (160 lei sedinta de 100 min), semi-individual  (2 participanti, 90 lei/participant lectia de 100 de min) sau de grup (maxim 4 participanti, 60 lei lectia de 100 de min). Cursurile se desfasoara on-line cu profesorii nostri sau la sediul din Intrarea Catedrei nr 27.

Inscrieri se fac tot timpul anului la info@languagetower.ro sau la 0725 52 51 50. Iti raspundem la intrebari si suntem flexibili in a concepe programe adaptate nivelului si obiectivelor tale.

  • Cursul de engleza Cambridge K E T in A c t i o n (nivel A2) este potrivit pentru elevii de gimnaziu. Cursantii isi vor imbunatati vocabularul si cunostintele de gramatica, vor capata incredere pentru a se exprima in limba engleza.

Probele de limba engleza pentru admiterea in invatamantul liceal de stat cu program intensiv de studiu al limbii engleze ar putea fi echivalate cu Certificatul Cambridge KET, conform Regulamentului cadru 2016/2017, art 139 (7).

  • Cursul de engleza Cambridge P E T S u c c e s s (nivel B1) este recomandat elevilor de gimnaziu (clasele 5-8) si liceu (clasele 9-12) care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza intr-un mod structurat, eficient si placut.

In cadrul cursurilor de engleza Cambridge PET, participantii invata sa citeasca texte si articole in limba engleza si sa scrie scrisori si email-uri pe subiecte cotidiene. Totodata, vor deprinde abilitati de exprimare in scris si oral a sentimentelor si opiniilor.

Proba de engleza din cadrul examenului de Bacalaureat ar putea fi echivalata cu Certificatul Cambridge Preliminary for Schools (PET), conform Regulamentului cadru 2016/2017, art 139 (7).

  •   Cursul de engleza Cambridge F C E – G R O W (nivel B2) este recomandat elevilor de liceu (clasele 9-12) care doresc sa comunice cu incredere in limba engleza.

In cadrul cursului, participantii  invata limba engleza intr-un mod interactiv si inteligent, invata sa comunice fara probleme pe teme familiare, exprimandu-si opiniile si prezentand argumente. Cursul ii ajuta sa scrie corect si detaliat in limba engleza, dar si sa identifice si sa isi exprime punctele de vedere cu avantaje si dezavantaje.

Proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat ar putea fi echivalata cu Certificatul Cambridge First (FCE) conform Regulamentului cadru 2016/2017, art 139 (7).