Language Tower

Din 2014 furnizam la sediul nostru cursuri de limba engleza generala, cursuri de limba engleza pentru specialistii HR si cursuri de limba romana pentru straini. Cursurile sunt sustinute de profesori de limba romana si engleza, absolventi ai Universitatii Bucuresti, nivel de engleza certificat C2 si cu experienta de predare.

Inscrieri se fac tot timpul anului, atat pentru cursurile in clasa cat si pentru cele online desfasurate cu profesorii nostri. Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la info@languagetower.ro.

Cursuri de limba engleză

Formatul lectiilor variaza de la pregatire individuala la cursuri in clasa (2-4 participanti) si cluburi de conversatie.
  • Cursurile de limba engleza generala pentru companii se pot desfasura si la sediul clientului pentru grupe de minim 3 participanti/modul cu nivel similar de cunoastere a limbii engleze.
  • Cursurile de limba engleza pentru specialistii HR se desfasoara in module de 40 de ore atat individual cat si in grupe de maximum 4 participanti.
  • Organizam cursuri de limba engleza pentru adulti pentru orice nivel: A1, A2, B1, B2, C1, C2. Modulele sunt individuale sau de grup si urmaresc cresterea increderii in folosirea limbii engleze in viata de zi cu zi sau la serviciu. De asemenea, pregatim cursantii pentru obtinerea certificarilor Cambridge.
  • Cursurile de engleza generala pentru elevii de gimnaziu si liceu se desfasoara la sediul nostru si urmaresc obtinerea certificarilor Cambridge KET, PET, FCE, CAE.

Cursuri de limba română pentru străini

Aceste cursuri se desfasoara la sediul nostru si urmaresc progresul pe toate cele patru competente de cunoastere a unei limbi straine (vorbire, scriere, ascultare si citire) pe nivelurile de competenta descrise de cadrul european de referinta pentru limbi (A1, A2, B1, B2, C1).

Cursuri de engleză generală

Obținere certificări Cambridge nivel A2, B1, B2, C1

Ne adresam prin cursuri individuale si de grup elevilor de gimnaziu si de liceu care studiaza limba engleza in vederea obtinerii certificarilor Cambridge (KET, PET, FCE, CAE).

  • Cursul de engleza Cambridge K E T in A c t i o n (nivel A2) este potrivit pentru elevii de gimnaziu. Cursantii isi vor imbunatati vocabularul si cunostintele de gramatica, vor capata incredere pentru a se exprima in limba engleza.

Probele de limba engleza pentru admiterea in invatamantul liceal de stat cu program intensiv de studiu al limbii engleze ar putea fi echivalate cu Certificatul Cambridge KET, conform Regulamentului cadru 2016/2017, art 139 (7).

  • Cursul de engleza Cambridge P E T S u c c e s s (nivel B1) este recomandat elevilor de gimnaziu (clasele 5-8) si liceu (clasele 9-12) care doresc sa isi imbunatateasca cunostintele de limba engleza intr-un mod structurat, eficient si placut.

In cadrul cursurilor de engleza Cambridge PET, participantii invata sa citeasca texte si articole in limba engleza si sa scrie scrisori si email-uri pe subiecte cotidiene. Totodata, vor deprinde abilitati de exprimare in scris si oral a sentimentelor si opiniilor.

Proba de engleza din cadrul examenului de Bacalaureat ar putea fi echivalata cu Certificatul Cambridge Preliminary for Schools (PET), conform Regulamentului cadru 2016/2017, art 139 (7).

  •   Cursul de engleza Cambridge F C E – G R O W (nivel B2) este recomandat elevilor de liceu (clasele 9-12) care doresc sa comunice cu incredere in limba engleza.

In cadrul cursului, participantii  invata limba engleza intr-un mod interactiv si inteligent, invata sa comunice fara probleme pe teme familiare, exprimandu-si opiniile si prezentand argumente. Cursul ii ajuta sa scrie corect si detaliat in limba engleza, dar si sa identifice si sa isi exprime punctele de vedere cu avantaje si dezavantaje.

Proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat ar putea fi echivalata cu Certificatul Cambridge First (FCE) conform Regulamentului cadru 2016/2017, art 139 (7).