Cine suntem

HR SmartView Consulting

HR SmartView Consulting este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane care ofera solutii integrate pe profil, raspunzand astfel provocarilor din ce in ce mai mari din zona atragerii dezvoltarii si pastrarii in organizatii a oamenilor talentati intr-un context economic si social aflat in continua schimbare.

Clientii nostri se pot baza pe profesionalismul nostru, dedicarea, timpul, efortul si interesul pe care le dovedim in proiectele pe care le derulam.

Serviciile noastre
0
Specialiști
0
Clienți multumiți
0
Proiecte de recrutare
0
Ore de predare
0
Evaluări psihometrice

Valorile noastre

Deschidere

Ascultam care sunt nevoile si cerintele partenerilor nostri de afaceri, suntem deschisi la a explora oportunitati si a investiga alternative.

Calitate

Rezultatele muncii noastre au o calitate ridicata, bazandu-ne pe cunostintele noastre si ale colaboratorilor nostri in domeniul resurselor umane, actionam cu integritate si responsabilitate in proiectele noastre.

Consecventa

Suntem consecventi in abordare, urmarim atingerea obiectivelor propuse prin evaluari periodice, culegem feed-back si actionam in consecinta.

Adaptarea la schimbare

Suntem conectati la piata muncii, la realitatea din mediul economic si social dar si la transformarile organizationale influentate de varsta organizatiei si de mediul extern.

De ce să lucrați cu noi

Clientii nostri se pot baza pe profesionalismul nostru, dedicarea, timpul, efortul si interesul pe care le investim in proiectele pe care le derulam.

Cunoastem piata muncii din Romania si din alte tari europene datorită importantelor proiecte de recrutare sau de consultanta pe care le derulam. Lucram cu usurinta atat cu companii cat si cu persoane individuale oferind o gama variata de servicii potrivite fiecarei categorii și permanent adaptata cerintelor concrete ale fiecărui proiect. In cei 10 ani de existenta, HR SmartView Consulting si-a extins continuu gama de activități și instrumente de lucru si a reusit de fiecare data să răspundă provocărilor specifice domeniului.

Preluăm procese de HR

Suntem pregătiți să preluăm cu ușurință procese de resurse umane (recrutare, administrare personal, exit) sau componente ale unui singur proces de resurse umane (intervievare sau testare candidați). Clienții noștri au decis să externalizare către HR SmartView mai multe activități pe care le desfășurăm prin specialiști dedicați de la sediul nostru sau de la sediul clienților.

Cunoaștem piața muncii

Cunoaștem piața muncii prin perspectiva a peste 250 de proiecte de recrutare derulate pentru industrii și poziții în structuri globale sau locale din România și alte țări precum Marea Britanie, Polonia sau Germania. Am contribuit la dezvoltarea a numeroase centre globale de servicii pentru care am recrutat directori/manageri și specialisti în domenii ca: Financiar, IT, Achiziții, Legal, Resurse Umane.

Folosim psihometria

Ca reprezentanți ai TalentQ de peste 10 ani pe piața din România, folosim instrumente psihometrice în proiectele noastre și le punem la dispoziția clienților pentru întregul proces de Talent Management. Analiza și interpretarea rezultatelor pot fi făcute de noi sau chiar de clienți, după parcurgerea sesiunilor de certificare recunoscute la nivel internațional, organizate de consultanții HR SmartView.

Vorbim limbi străine

Vorbim limbi străine, le folosim în proiectele noastre de recrutare și de consultanță de resurse umane.  Susținem cursuri de limba engleză și de limba română pentru străini. Organizăm cursuri de pregătire pentru obținerea certificărilor Cambridge, nivelurile: YLE, KET, PET, FCE, CAE si CPE.  Ne adresăm deopotrivă companiilor și persoanelor particulare iar înscrierile au loc pe toată durata anului.

Oferim consultanță în carieră

Suntem apropiați de candidații care doresc să-și identifice sau redefinească obiectivele profesionale prin programele de carieră HR SmartView: Career Start Up Și Career Redesign. Am susținut dezvoltarea a peste 300 de persoane prin programe dedicate. Fiecare candidat este îndrumat în funcție de studiile, experiența și interesele pe care le are sau care sunt descoperite împreună cu consultantul de carieră.