Cariera ta

SmartView Evolution
SmartView Evolution este solutia noastra de consiliere personala in cariera in functie de profil, competente si optiune individuala in vederea unei abordari corecte si realiste a pietei muncii. Ofera optiuni multiple care pornesc de la intocmirea profesionista a CV-ului si scrisorii de intentie, sesiuni de coaching individual in scopul identificarii obiectivelor de cariera, cursuri scurte si la obiect, cu impact major in dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii, pana la evaluarea pe baze stiintifice a abilitatilor si identificarea profilului de personalitate.

Pentru persoanele aflate la inceput de cariera propunem pachetul SmartView Career Startup, din care studentii sau absolventii isi pot alege o singura componenta sau o combinatie de servicii personalizate sau sesiuni de grup, in functie de nevoile si preferintele lor.

Pentru cei care vor sa-si redefineasca prioritatile in cariera si sa obtina o competitivitate ridicata pe piata muncii, am creat pachetul SmartView Career Redesign, care permite specialistilor si managerilor sa selecteze acele servicii personalizate care corespund propriilor necesitati si preferinte.

Career StartUp

Pentru studenti sau tineri absolventi, oportunitatile de angajare par a fi din ce in ce mai variate pe o piata a muncii in care cererea de munca este tot mai mare în raport cu oferta. Pe de alta parte, sursele de informare abunda in materiale contradictorii despre ce sa faci si sa nu faci in procesul de cautare a unui loc de munca, de la cum sa-ti scrii CV-ul si pana la cum sa tii mainile pe masa cand te afli fata in fata cu angajatorul. Te simti dezorientat pentru ca nu stii ce sa alegi din toate acestea, nu ai o idee clara privind modul in care este bine sa te promovezi pe piata muncii, iar procesul de cautare a unui loc de munca devine unul descurajant pe masura ce trece timpul.

SmartView CareerStartup te ajuta sa cunosti din timp piata muncii si sa-ti pui in valoare propriile calitati respectand cerintele angajatorilor, astfel incat, indiferent daca pentru postul pe care il doresti candideaza un absolvent sau 1.000, sa obtii o probabilitate ridicata de succes.

The hands of children throw upwards messages in the manner of paper airplanes.

Daca esti student sau proaspat absolvent, prin pachetul de servicii SmartView CareerStartup:

 • descoperi cine esti si ce vrei, capeti incredere in tine si controlezi mai bine aspectele principale ale carierei tale;
 • obtii o pespectiva realista asupra dezvoltarii personale iar CV-ul tau reflecta in permanenta preocuparile pe care le ai ca viitor profesionist;
 • te informezicu privire la angajatori si posturi disponibile corespunzatoare profilului si aspiratiilor proprii;
 • inveti sa privesti interviul ca pe o etapa fireasca in procesul de cautare a unui loc de munca.

Serviciile incluse in pachetul SmartView CareerStartup sunt prezentate mai jos, iar tu poti sa optezi pentru un singur produs din cele zece, sau sa configurezi acea combinatie care corespunde cel mai bine nevoilor tale.

Servicii personalizate, consiliere individuala

 • Rolul si pregatirea CV-ului
 • Evaluarea abilitatilor verbale
 • Evaluarea abilitatilor numerice
 • Evaluarea abilitatilor logice
 • Identificarea trasaturilor de personalitate
 • Cautarea jobului potrivit

Sesiuni de grup

 • Ce este Interviul?
 • Centrul de Evaluare
 • Personal Branding
 • Change Management

De unde incepi?

Daca preocuparile tale legate de cariera se regasesc in cele de mai sus, vrei sa afli mai multe detalii despre serviciile noastre pentru studenti si tineri absolventi, sau te intereseaza un serviciu anume din programul SmartView Career Startup, asteptam mesajul tau la adresa evolution@hrsmartview.ro.

Career ReDesign

Prin programul SmartView Career Redesign furnizam servicii personalizate de consultanta in cariera pentru managerii sau specialistii care doresc o schimbare de cariera sau sunt pusi in situatia de a face o astfel de modificare in contextul actual dat de piata muncii.

Pachetul de servicii SmartView Career Redesign este prezentat in detaliu mai jos, dar tu poti sa optezi pentru un singur serviciu sau sa configurezi acea combinatie care corespunde cel mai bine nevoilor tale in directia reluarii procesului de cautare a unui nou loc de munca sau pentru identificarea de noi oportunitati.

Servicii personalizate – consiliere individuala:

 • Rolul si pregatirea CV-ului
 • Identificarea trasaturilor de personalitate
 • Cautarea jobului potrivit
 • Interviul de angajare
a business man looking into binoculars at his company

De unde incepi?

Daca preocuparile tale legate de cariera se regasesc in cele de mai sus, vrei sa afli mai multe detalii despre serviciile noastre pentru studenti si tineri absolventi, sau te intereseaza un serviciu anume din programul SmartView Career Redesign, asteptam mesajul tau la adresa evolution@hrsmartview.ro.