Servicii companii

Sustinem companiile in activitatile de atragere, recrutare si selectie a talentelor, in cele care urmaresc dezvoltarea si retentia in interiorul lor a oamenilor valorosi, sau in eforturile de outplacement.

Prin serviciile de consultanta oferite urmarim optimizarea proceselor din cadrul functiunii de resurse umane si reasezarea lor pe criterii de eficienta economico-financiara.

Pregatim specialistii din departamentele de resurse umane prin furnizarea catre acestia a ultimelor actualizari la nivel teoretic si practic inregistrate in domeniul resurselor umane si ii informam asupra celor mai importante evenimente de HR din tara si strainatate.

Dezvoltam cursuri de pregatire si programe de dezvoltare personala a angajatilor care nu lucreaza neaparat in HR, adaptate permanent nevoilor organizatiei din care acestia fac parte. In acest sens, consideram ca notiunile de ”Time Management” sau ”Change Management” sunt vitale tuturor membrilor unei organizatii, indiferent de pozitia si rolul acestora.