Talent Q

HR SmartView Consulting este reprezentantul in Romania al Talent Q, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de evaluare a personalului la nivel mondial.

Solutiile oferite de HR SmartView Consulting au la baza metode, tehnici si instrumente moderne, recunoscute in randul specialistilor din HR pe plan mondial si utilizate in mari firme de consultanta sau in interiorul departamentelor de HR din cadrul unor importante companii multinationale.

Talent Q are un solid fundament stiintific (psihometria, economia, managementul) si tehnologic (utilizeaza cele mai moderne metode si tehnici din domeniul IT), oferind o experienta de neegalat pentru candidati si certe beneficii clientilor, in randul carora se regasesc nume ca: Deloitte, British American Tobacco, Verizon, Carlsberg, Vodafone, Somerfield, GE Money sau City Group.

Talent Q furnizeaza evaluari psihometrice inovative, fundamentate stiintific, ale caror rezultate faciliteaza identificarea celei mai potrivite persoane pentru un job si ofera informatii esentiale privind necesitatile de dezvoltare si training ale angajatilor si echipelor. Prin raspunsurile pe care le ofera, Talent Q sustine deciziile, atat in cadrul proceselor de HR cat si la nivelul managementului organizatiei.

Portofoliul de evaluari Talent Q, disponibil in 40 limbi inclusiv in limba romana, imbina complexitatea stiintifica din domeniul evaluarilor de personal cu simplitatea in utilizare si suportul intuitiv de interpretare corecta a rezultatelor obtinute.

Sistemul de evaluari Talent Q

  • Elements – un sub-sistem inovativ si dinamic de evaluare a abilitatilor personale si a trasaturilor intelectuale
  • Dimensions – un sistem unic de evaluare a personalitatii care inglobeaza facilitati ce permit adaptarea rapoartelor obtinute la specificul postului/rolului din organizatie pe care il ocupa sau urmeaza sa il aiba candidatul
  • MultiView – un sistem de evaluare a competentelor la 360 grade
  • Aspects – un chestionar de screening bazat pe competente. Folosit in etapele inițiale ale procesului de recrutare, identifică rapid candidații nepotriviți, permițându-le doar celor care corespund profilului să treacă mai departe în procesul de selecție.

Toate componentele Talent Q sunt astfel concepute pentru a putea fi aplicate in toate sectoarele de activitate, functiunile sau nivelele ierarhice ale organizatiei. Solutiile furnizate sunt adaptate nevoilor si cerintelor specifice ale fiecarui client si combina tehnologia online, invatarea combinata si capabilitatile pentru consultanta.

Beneficii ale utilizarii Talent Q

Relevant

Proiectat de Roger Holdsworth, unul dintre fondatorii SHL, pentru utilizare in mediul de afaceri al zilelor noastre, Talent Q reprezinta o solutie robusta, relevanta si eficienta de evaluare a personalului existent sau a viitorilor angajati.

Inovativ

Tehnologia de evaluare dinamica propusa de Talent Q inlatura necesitatea de a apela la diverse teste de evaluare pentru diferite posturi. Pe scurt, o singura evaluare se adapteaza dinamic la nivelul de performanta si ablitatile candidatului de pe orice nivel ierarhic.

Practic

Talent Q este rezultatul unui efort continuu al specialistilor in recrutare, dezvoltare si invatare, care se preocupa permanent ca evaluarile si rapoartele sa fie practice si usor de utilizat.

Flexibil

Ofera o abordare complexa care include e-learning, ajutor online sau prin telefon si cursuri practice. Pentru cei care au o pregatire anterioara in domeniu nu este necesar training suplimentar.

Valoros

Imbatabil raport pret-calitate, fara taxe suplimentare de instalare si utilizare a sistemelor si o gama larga de posibilitati de achizitie adaptate nevoilor organizatiei tale.

Talent Q

Daca doresti sa afli mai multe despre Sistemele de evaluare Talent Q si felul in care acestea iti pot sustine organizatia, trimite un mesaj la adresa office@hrsmartview.ro